Hoitoehdot

Lemmikkihotelli RubiiniTassut                                                          HOITOSOPIMUS EHDOT

 

1§ Tämä hoitosopimus sekä ehdot löytyvät RubiiniTassujen www-sivustoilta, lemmikin omistaja
     tutustuu ehtoihin ennen hoitoon tuontia.

 

2§ Koirahoitola vakuuttaa hoitavansa koiraa tässä sopimuksessa määritellyllä tavalla, ja tässä sopimuksessa määritetyn ajan. Koiran luovuttaja vakuuttaa, että hänen antamansa koiraa koskevat tiedot ovat oikeat ja että koiralla on Suomen Kennelliiton ohjeiden mukaisesti voimassa olevat rokotukset, eikä koira sairasta mitään hänen tiedossaan olevaa tarttuvaa tautia hoitoon tuotaessa, sekä että hän on koiran omistaja tai hänellä on oikeus luovuttaa koira hoitoon. Molemmat osapuolet sitoutuvat allekirjoituksellaan noudattamaan tämän sopimuksen ehtoja.

 

3§ Koirahoitola on häkitön koirahoitola, jossa koirat asuvat hoitoperheen kanssa samoissa tiloissa. Koirat ovat vapaana muiden hoitokoirien kanssa edellä mainituissa sisätiloissa. Hoitomuodosta johtuen otamme hoitoon vain normaaliluonteisia (ei aggressiivisia) koiria. Koiran on siedettävä hoitolan muiden koirien seuraa ja oltava ystävällinen ihmisiä kohtaan. Jos koira ei ole sisäsiisti, veloitamme siitä lisämaksun tai laskutamme jälkikäteen mahdolliset mattojen pesukulut. Hoitomuotoon sopivat koirarodut ovat rajoitetut. Koiria on isoja sekä pieniä. Tarkistathan oman koirasi sopivuuden edellä mainittuun hoitomuotoon.

 

4§ Koiran hoito: - lenkkeily 1-1,5 h kerran päivässä, muu ulkoilutus tämän lisäksi tarhassa ja pihapiirissä. - ruokinta omistajan ohjeiden mukaisesti. - jos koiralla erikoisruokavalio, niin asiakkaan tuotava koiran mukana tarvittavat ruoat. - lääkitys sopimuksen mukaan. - perussiisteys eli tassujen pesu ja/tai kevyt harjaus tarvittaessa.

 

5§ Koiralla mukana olevat varusteet oltava kunnoltaan sellaisia, ettei koira pääse niistä karkaamaan lenkityksen aikana. Jos koira karkaa huonojen varusteiden takia, tai jos koira karkaa ollessaan vapaana omistajan luvalla, niin hoitola ei vastaa koiran karkaamisesta tai katoamisesta aiheutuvista kustannuksista tai koiran arvosta.

 

6§ Asiakas vastaa koiransa hoitolalle, hoitajalle, tai hoidossa oleville muille koirille aiheuttamista vahingoista. Jos koira aggressiivisuuden takia aiheuttaa itselleen tai muille koirille/ihmisille vahinkoa, tällöin koiran omistaja on vastuussa vahingoista. Mikäli koira sairastuu tai loukkaantuu hoidon aikana, on hoitolalla oikeus viedä koira Tassutaloon hoidettavaksi tai ohjaa omistaja viemään itse. Henkilökunta pyrkii tavoittamaan omistajan hätätapauksissa. Hoitolalla on oikeus veloittaa hoito- ja lääkekulut. Lemmikkihotelli ei ole korvausvastuussa lemmikin luokkaantumisesta esimerkiksi koirien normaaleissa leikkitilanteissa.

 

7§ Hoito ja mahdolliset muut kustannukset maksettava hoitojakson alkaessa sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Mikäli koira haetaan sovittua aiemmin, maksettua hoitomaksua ei palauteta.

 

8§ Mikäli koiraa ei noudeta sovittuna ajankohtana eikä uutta ajankohtaa ole sovittu, on hoitolalla oikeus toimia koiran suhteen kuin kysymys olisi löytöeläimestä.

 

9§ Muissa asioissa toimitaan voimassa olevan lainsäädännön ja yleisen sopimusoikeuden periaatteiden mukaisesti

 

 

 

-